Langkau ke kandungan utama
x
Pengenalan

MASTIC bertanggungjawab untuk mengekalkan dan mengendalikan Perpustakaan MOSTI. Perpustakaan ini adalah Pusat Sumber MOSTI yang komited untuk misi untuk menjadi sumber penyedia pengetahuan yang kuat dalam menyediakan perkhidmatan pengumpulan dan maklumat yang sangat baik dalam menyokong visi MOSTI untuk menjadi agensi utama dalam kemajuan sains, teknologi dan inovasi.

Status Terkini

Perpustakaan ini mempunyai sumber pengetahuan sains dan teknologi (S & T) yang banyak dan pelbagai daripada pelbagai pengetahuan seperti inovasi, bioteknologi, biodiversiti, sains marin, teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) dan pembangunan lestari, termasuk maklumat yang berkaitan dengan dasar S & T, pengurusannya , Ramalan teknologi dan pengurusan alam sekitar. Sehingga kini, koleksi itu terdiri daripada lebih daripada 13,000 jilid monograf, 32 majalah / jurnal langganan, surat khabar, pangkalan data dalam talian (dalaman dan komersial), sumber multimedia, tesis, laporan tahunan, prosiding dan laporan.

Capaian Aplikasi

Perpustakaan dibuka kepada penyelidik / pegawai kerajaan, pelajar dari institusi pengajian tinggi dan profesional dari sektor awam dan swasta. Untuk maklumat lanjut sila log masuk terus ke:

Library Catalog Online Database Repositori MOSTI